GOGBOT Café: 'Close Encounters'

DO 8 juni 20.00 u @TETEM Enschede

Presentaties, games, muziek, kunst en interviews met gasten uit kunst en cultuur, in het kader van GOGBOT festival 2017 (7-10 sept)

Gasten o.a.: Jip de Beer, Jacco Borggreve, Jos Volkers, Jeannette Petrik, Jort van Welbergen, Naomi Jacobs, DJ Tapejockey, Gameshop Twente.

Hosted by Mr PLANETART: Kees de Groot

Programma


Jip de Beer

Hoe kan een 3D wezen zoals jij en ik een virtueel landschap bezoeken van web pages, opgebouwd uit digitale architectuur? Frank Mohr graduate en YOUNGBLOOD 2017 nominee Jip de Beer presenteert Web Spaces, ontwikkeld in residency bij V2.
film

Jacco Borggreve

Student aan AKi ArtEZ, vertelt over zijn Greyman project, waarbij Jacco online gevolgd kan worden dankzij een ingebrachte GPS tracker in zijn lichaam.
website

Jos Volkers

Beeldend kunstenaar, GOGBOT Youngblood nominee 2015, graduate Frank Mohr Instituut Groningen. Skype interview met Jos vanuit Bukarest waar hij werkt aan de voorbereiding van zijn Bioremediating Missile, de in 2017 en 2018 te bouwen raket als symbool voor de staat van de wereld en verwijzend naar de ecologische crisis, technologie, oorlog en de rol van de mens.

Jeannette Petrik

Designer, onderzoeker, schrijver. Tijdens TEC ART 2017 in WORM Rotterdam was Jeannette host en mede-samensteller van het Predator Earth symposium. Tijdens GOGBOT Café geeft ze haar visie op dit subthema van GOGBOT 2017 INTERGALACTIC.

Jort van Welbergen

Gamedesigner, GOGBOT Youngblood nominee 2015, graduate HKU gamedesign. Skypegesprek vanuit Rome. Jort heeft afgelopen jaren gewerkt aan Scifi Sim STAR CITIZEN, met 200 miljoen het grootste kickstarter project ter wereld.
film
film

Online-interactive-Intergalactic gaming

Games en spelcomputers rond het thema GOGBOT 2017 Intergalactic, door Gameshop Twente.

DJ TapeJockey

Live muziek door Dave Adry aka DJ TapeJockey, de onnavolgbare en strikt analoge cassette-DJ uit Enschede.

 

TETEM: Stroinksbleekweg 16, 7523 ZL Enschede, website

GOGBOT CAFE is een initiatief van PLANETART in samenwerking met Buro BLINK, sponsor van de GOGBOT – BLINK Youngblood Award.