Locaties

Oude Markt

Menistenkerk

COBERCO Melkfabriek

ATAK

Concordia

TETEM

Bereikbaarheid

Lopen
De locaties bevinden zich op loopafstand van elkaar vanaf de Oude Markt in het centrum. De COBERCO bevindt zich op ongeveer 10 minuten lopen op de route vanaf het centrum naar TETEM. Locatie TETEM is een stukje in de wijk Roombeek, op ongeveer 25 minuten lopen.

Fiets
Enschede is een zeer fietsvriendelijke stad met diverse bewaakte en onbewaakte stallingen in het centrum.
Klik hier voor een overzicht van de bewaakte stallingen.

OV
Station Enschede bevindt zich op nog geen 5 minuten lopen van de Oude Markt. Bij het station stoppen ook alle stads- en regiobussen. Hier is het ook mogelijk om een bus richting Roombeek te pakken.
Klik hier voor informatie over bussen en treinen.

Auto
Met de auto rijdt u vlot tot in het centrum van Enschede. De stad ligt aan de snelwegen A1 en A35/N35 en de N18. Vanaf de A1 via de invalswegen Vliegveldweg, Weerseloseweg, Deurningerstraat (A1 afslag 31, Hengelo Noord) of via de Oldenzaalsestraat (A1 afslag 33, Oldenzaal Zuid). Vanaf de A35/N35 via de invalswegen Westerval/Parkweg, de Zuiderval of de Oostweg/Gronausestraat.
Vanaf de N18 via de Haaksbergerstraat.

In het centrum is vrijwel overal betaald parkeren. In de wijk Roombeek kan je maximaal 2 uur gratis parkeren met een parkeerschijf. Bij de COBERCO is het mogelijk om gratis te parkeren.
Klik hier voor een kaart met parkeergelegenheid en tarieven in het centrum.